O podjetju

O PODJETJU

Chemass d.o.o., Merilni sistemi
Baznikova ulica 2
1000 LJUBLJANA
tel.: 01 4277 560
info@chemass.si
TRR: SI56 0201 0003 5825 752

Matična številka: 1300431

ID za DDV: SI 99721384

Podjetje Chemass d.o.o. je od novembra leta 2000 pooblaščeni distibuter za prodajo in vzdrževanje instrumentov tako imenovanega »Life Science and Chemical Analysis« področja proizvajalca Agilent Technologies.

Agilent Technologies je bil ustanovljen leto pred tem. Novembra 1999 se je kot novo nastalo podjetje odcepil od podjetja Hewlett-Packard z namenom nadaljevati razvoj in pionirsko delo na področju naravoslovnih znanosti, Hewlett-Packard pa nadaljuje z razvojem računalniške opreme in tiskalnikov.

Z Agilentovim analitskim programom – kromatografijo, masno spektroskopijo in drugimi tehnikami – že več kot desetletje opremljamo farmacevtske, okoljevarstvene in industrijske laboratorije ter fakultete in inštitute. Zadnja leta je Agilent Technologies postal tudi pomemben ponudnik instrumentov in reagentov za molekularno biologijo, posegel pa tudi na področje nanotehnologij.

Da bi svojim kupcem lahko ponudili celovite rešitve sodelujemo s proizvajalci opreme, ki dopolnjuje Agilentove instrumente in ostalo ponudbo. Naši pomembni partnerji so Gerstel, Chiral Technologies, Peak Scientific, BioSan, LCTech, StarLab in drugi.

Uporabnikom želimo pomagati na čim enostavnejši in čim hitrejši način priti do verodostojnih in natančnih rezultatov, ki jih narekuje njihovo delo. Svoje znanje sproti dopolnjujemo z namenom nuditi visoko strokovno, dovolj hitro in zanesljivo pomoč pri uporabi opreme in poskrbeti, da informacije o novih tehnologijah pravočasno dosežejo uporabnika.

Comments are closed.